Pour la planète

De komende weken volgen twee BBL-collega’s en ik de klimaatonderhandelingen van de COP21 en alles errond op, sur place à Paris. Samen met 249 anderen fietste ik naar hier met het klimaatpeloton van Climate Express.

Hier lees je hoe die klimaatverandering het altijd laat afweten als je haar nodig hebt, zijnde wanneer de smeltsneeuw je in het gezicht slaat vanaf de eerste meters van een rit van 400 kilometer. En hier ontdek je hoe onze fietsclub plots een terreurbeweging op wielen bleek. Stay tuned op de BBL-blog voor meer COP-nieuws.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s